«Ворскла» - «Колос»: експерти впевнені у перемозі полтавців

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського відбудеться матч 29-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та ковалівським «Колосом». Матч розпочнеться о 15:00. Пряму трансляцію покаже канал «Setanta Sports».

Після серії невдалих результатів, «Ворскла» здобула дві неочікувано впевнені перемоги – вдома над «Кривбасом» і на виїзді – над тоді ще претендентом на чемпіонство – «Дніпром-1». «Колос» же в цей час програв чотири матчі поспіль. Тож полтавці очевидно є фаворитами поєдинку. До того ж у полтавців є примарні шанси перегнати «Олександрію» та в останньому турі заскочити у Лігу Конференцій. До складу «Ворскли» мають доєднатися дискваліфіковані Таулянт Сефері та Євген Павлюк.

Букмекери віддають перевагу ворсклянам

П1 – 1,92       Х – 3,50      П2 – 4,45

Наші експерти також впевнені у перемозі полтавців

Сергій Ходирєв: «Ворскла» без особливих проблем розбереться з «Колосом». Ковалівці зараз виглядають не надто сильними, якщо не сказати смішними. Мій прогноз — 3:0».

Юрій Мармач: «Ворскла» виграє з рахунком 1:0. Гол заб’є Руслан Степанюк.

Сергій Чуйченко: «Полтавці впевнено переможуть. Команда з Ковалівки досить посередня, і зараз не справляє враження колективу, який здатен принести серйозні проблеми. Мій прогноз — 2:0».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: