Віктор Кобзистий виводить свій клуб у наступний раунд Кубка країни

Віктор Кобзистий

Клуб «Дніпро-АЗОТ» без проблем у двохматчевій кубковій серії здолав одеський «Немо».

У першому матчі, що відбувся в Одесі, дніпродзержинці здобули переконливу перемогу з рахунком 84:56. Найкращим у складі команди кременчужанина Віктора Кобзистого став американець Амаді МакКензі. На його рахунку 21 очко та 18 підбирань.

Матч-відповідь перетворився на справжнє побиття одеситів. 100:48 — саме такий рахунок зафіксувала фінальна сирена у Дніпродзержинську. Найкращим бомбардиром у складі господарів став ще один американець Дональд Сімс — 26 очок та 6 передач.

Тим часом, розпочався чемпіонат України у Вищій лізі, де беруть участь 14 клубів. Відкривали чемпіонат «СоюзБаскетУголь» (Шахтарськ) полтавця Владислава Тонченка та алчевська «Коксохім-Сталь» екс-гравця «Полтава-баскет» Павла Гайдамаки. Донбаське дербі закінчилось впевненою перемогою команди Тонченка — 106:53 (24:14, 27:9, 31:18, 24:12). Полтавець став найрезультативнішим гравцем в своїй команді. Владислав набрав 14 пунктів та віддав 4 результативні передачі. Єдина команда з Полтавщини першу гру зіграє сьогодні з київським «Авангардом». Гра відбудеться у Кременчуці. Крім вищезгаданого поєдинку, 27 жовтня відбудеться ще дві гри, в яких зустрінуться: «Пульсар» (Рівне) — БК «Київ-Вовча зграя» і БК «Хімік»-2 (Южний) — МБК «Миколаїв-2».

Види спорту:

Футбольні турніри: