Єрмоленко та Шаповал зіграли за збірну України

Жіноча збірна України з футзалу

Жіноча збірна України з футзалу провела у гостях дві товариські зустрічі зі збірною Польщі.

Вже на початку першої зустрічі наші дівчата були попереду — 2:0. Однак за шість хвилин рахунок уже був нічийний — 2:2. Саме так завершилася перша половина матчу. На початку другого тайму команди обмінялися голами — 3:3. А вже за хвилину рахунок знову був на нашу користь. Свій перший м’яч у складі національної збірної забила футзалістка «Ніки» Валерія Єрмоленко. Саме цей м’яч став переломним у зустрічі. Після цього українкам вдалося забити ще раз і святкувати загальну перемогу — 5:3.

Наступного дня відбувся другий матч, який завершився з таким же рахунком як і напередодні, щоправда тепер перемогу святкували польки. На початку другого тайму українки поступалися 1:4, але знайшли в собі сили відновити інтригу у матчі. Зусиллями Тітової та Шульги наша команда скоротила рахунок до мінімуму — 3:4. Проте на останній хвилині пропустили несподіваний гол і були вимушені капітулювати.

Українки провели обидва матчі у такому складі: Мельничук, Бесідовська — Павленко, Прокопенко, Дубицька, Шеремет, Єрмоленко, Шаповал, Горобець, Тітова, Шульга, Малишко, Кліпаченко, Личко.

Види спорту:

Футбольні турніри: