«Кремінь» поступився команді Тонченка 20 очок

Кременчуцькі баскетболісти вдома не змогли зупинити команду полтавця Владислава Тонченка.

Кременчужани на своєму майданчику поступилися клубу «СоюзБаскетУголь», у складі якого грає полтавець Владислав Тонченко — 81:101 (19:16; 7:30; 23:28; 32:27). Вирішальною у грі стала друга чверть, яку наші земляки програли з різницею у 23 очка — 7:30 (!). Доклав свою руку до розгрому своєї колишньої команди й полтавець Тонченко. Влад провів на майданчику 22 з половиною хвилини, за які набрав шість пунктів та віддав чотири результативні передачі. Серед кременчужан знову найкращими були Ігор Чумічов, який зробив дабл-дабл — 16 очок + 10 підбирань та Гліб Глєбов — 18 очок, 4 підбирання та 2 результативні передачі.

Продовжує перемагати київський «Авангард» кременчужанина Володимира Журжія. Цього разу у гостях кияни здолали дублерів южненського «Хіміка» — 81:66. Ветеран українського баскетболу, відігравши трохи більше восьми хвилин, зміг набрати 2 пункти та зробити 4 підбирання.

Ще один ветеран українського баскетболу — Павло Гайдамака зробив дабл-дабл. Зігравши майже 37 хвилин у матчі проти другої миколаївської команди, Павло набрав 11 пунктів та зробив 12 підбирань, до яких додав 5 результативних передач. Щоправда, цього не вистачило для загальної перемоги його «Коксохім-Сталі». Рахунок зустрічі — 99:88 на користь миколаївців.

Турнірну таблицю Вищої ліги очолює дніпропетровський «ДНІПРО-ДВУФК», який із дев’яти проведених матчів, виграв шість. У його активі 15 пунктів. Лише на одне очко менше у команди «СоюзБаскетУголь», яка після семи матчів має стовідсотковий показник — сім перемог. Третє місце з 13 очками посідає «Авангард». Кременчуцький «Кремінь» поки що йде на 14 місці. В активі підопічних Андрія Кондрашова 7 пунктів (одна перемога в шести матчах).

Види спорту:

Футбольні турніри: