«Фаворит» після першого кола йде другим у Суперлізі

Завершилося перше коло чемпіонату країни з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, за підсумками якого клуб «Фаворит» (Лубни) посідає друге місце у таблиці.

В останньому матчі першого кола, 14 грудня, наші земляки у Дніпропетровську знову, як і напередодні, перемогли місцевий «Дніпро» з рахунком 3:0 (25:15, 25:13, 26:24). У той же час «Хімпром» (Суми) також удруге поспіль здолав на своєму майданчику «Локо-Експрес» (Харків) — 3:0.

Переможцем першого кола став «Хімпром», в активі якого 33 очка (співвідношення партій — 37:15). Слідом за сумчанами, на другому місці у турнірній таблиці розташувався «Фаворит» — 32 очка (партії — 36:15).

«Фаворит» зустрінеться з «Хімпромом» ще до Нового року — вже 21 грудня — у півфіналі «Фіналу чотирьох» Кубка країни — у Харкові. Наступного дня, 22 грудня, там же відбудуться матчі за «бронзу» і фінал кубкового турніру.

Друге ж коло чемпіонату української Суперліги розпочнеться одразу після Новорічних свят — матчі 8-го туру заплановано провести 10-11 січня 2014 року. Тоді «Фаворит» гратиме у Львові з місцевим «Баркомом», який за підсумками першого кола набрав 10 очок і посідає 7-й рядок у Суперлізі.

Види спорту:

Футбольні турніри: