Володимир Дорош: «В Європі є волейболісти, які отримують на порядок менше за лубенчан...»

Володимир Дорош

Останнім часом у волейбольних колах «гуляє» інформація щодо заборгованості по зарплаті волейболістам команди «Фаворит» (Лубни), яка нині впевнено лідирує у Суперлізі чемпіонату країни.

Із цього приводу президент СК «Фаворит» Володимир Дорош висловився на сторінці офіційного сайту клубу. Зокрема, президент лубенчан сказав:

— Перед початком сезону тренерам та гравцям нашої команди ми поставили надзвичайно серйозні і амбітні завдання: виграти Кубок України та стати чемпіонами. Враховуючи зазначені цілі в контрактах гравців також були прописані відповідні суми зарплат, вимоги до волейболістів та системи штрафів за невиконання тих чи інших пунктів контракту.

У листопаді і грудні минулого року наша команда знизила спортивні показники: зокрема, «Фаворит» утратив лідируючі позиції та не потрапив до фіналу розіграшу Кубка країни. У цьому винні лише гравці клубу і не треба більше нікого звинувачувати. Враховуючи ці негативні тенденції було прийняте рішення про зменшення на 40% розміру зарплати. Недоплачені кошти були «заморожені» до виконання поставлених перед командою завдань. До речі, зарплатня у нашому клубові досить висока, якщо не найвища серед інших колективів. Навіть в Європі є волейболісти, які отримують на порядок менше за наших. Також варто враховувати економічну ситуацію в країні. Зарплату ми виплачуємо вчасно, а якщо й є затримки, то досить незначні.

У січні цього року ситуація змінилася. Зараз «Фаворит» знову демонструє видовищну, результативну і головне — переможну гру. Як наслідок, команда по праву очолила турнірну таблицю і лідирує з відривом у 5 очок. Таким чином, зарплата за січень усім буде виплачена у повному обсязі згідно з діючими контрактами, — зазначив Володимир Дорош.

Види спорту:

Футбольні турніри: