Сергій Палкін був серед кращих на «Арнольд Класик-2014»

Сергій Палкін з Кубком «Арнольд Класик», який завоював Сергій Горенков

В Коламбусі (штат Огайо, США) стартував всесвітній Фестиваль сили і краси «Арнольд Класик-2014» під патронатом легендарного атлета сучасності Арнольда Шварценеггера, в якому вже у перший день змагань виступив Сергій Палкін із Кременчука.

Щоправда, за київським часом наш земляк змагався протягом... двох днів. 27 лютого о 23-й годині за київським часом Палкін стартував у кваліфікації з класичного бодібілдингу (номінація Tall, понад 175 см), в якій змагалися 25 атлетів з багатьох країн світу. Кременчужанин увійшов до числа шести фіналістів і вже 28 лютого — о 2-й годині ночі (за київським часом) стартував у фіналі. Тут Сергій Палкін фінішував на високому п’ятому місці. А перемогу у цій номінації виборов інший українець — Сергій Горенков із Харкова.

Сергій Палкін

Успішний виступ наших богатирів-красенів багатотисячний зал вітав знайомими вигуками: «Слава Україні!».

Цікаво, що Сергій Палкін і Сергій Горенков жили в одному номері готелю в Коламбусі. Після перемоги харків’янина наш земляк сфотографувався з золотим Кубком «Арнольд Класик», яким нагородили Сергія Горенкова, і написав на своїй сторінці в соцмережі: «Хоть подержусь за такую красоту... очень рад, что статуэтка оказалась в нашем номере... Сергей Горенков заслуженно и уверенно стал абсолютным победителем „Арнольд Классик“. Хочу его поздравить и пожелать дальнейших успехов!!! Серик красава...»

Види спорту:

Футбольні турніри: