Ветерани Полтавщини найкраще готові до веслувального сезону

У Броварах відбувся підготовчий до сезону чемпіонат країни із загально-фізичної підготовки серед веслувальників на човнах-драконах.

Він відбувався у двох номінаціях серед чоловіків та жінок — до 40 і понад 40 років (ветерани). Як правило, подібні змагання є традиційними серед веслувальників усіх «напрямків»: академістів, байдарка і каное, драгонбот. Саме за підсумками чемпіонатів із ЗФП й вимальовується коло реальних лідерів усього наступного сезону.

У Броварах з’ясувалося, що ветерани Полтавщини, серед яких чимало чемпіонів Європи та світу з веслування на човнах-драконах, найкраще підготувалися до сезону-2014. У комплексному чемпіонаті ЗФП (жим + тяга + біг + тренажер) шестеро наших земляків увійшли до чільної десятки ветеранів України!

Перше місце виборов полтавець Володимир Сазонов (тяга — 127 підйомів, жим — 148, біг — 12 хвилин 27,94 секунди, тренажер — 1 хвилина 31,20 секунди). Причому у трьох видах ЗФП (жим, біг і тренажер) Володимир Сазонов був першим серед ветеранів. Бронзова медаль дісталася Миколі Будзинському (Комсомольськ), на 4-му місці — Євген Хоруженко (Комсомольськ), на 5-му місці — Іван Минак, на 6-му — Ростислав Введенський, на 10-му — Віталій Тіхменьов (усі — Полтава).

Види спорту:

Футбольні турніри: