Полтавці програли три поєдинки другого туру світового Гран-прі

Андрій Бурдун - Дмитро Шершан

У Будапешті (Угорщина) розпочався черговий етап світового Гран-прі з дзюдо, на якому у складі чоловічої збірної України виступають одразу четверо представників Полтавщини.

21 червня троє із них виступили за ідентичної «технології», коли наші земляки у другому турі змагань у своїх вагових категоріях програвали — щоразу тим суперникам, які потім ставали призерами світового Гран-прі.

Геворг Геворгян у ваговій категорії до 60 кг (32 учасника) у першому турі переміг Ласло Буржана (Угорщина), у другому програв (на 2-й хвилині 9-й секунді) Амірану Папінашвілі (Грузія), який згодом завоював «срібло».

Андрій Бурдун у категорії до 66 кг (33 учасника) у першому турі був вільним (за жеребом), у другому турі він програв за очками Дмитру Шершану (Білорусь), який потім також став срібним призером.

Дмитро Канівець у категорії до 73 кг (32 учасника) у першому турі переміг Норберта Кіша (Угорщина), у другому програв (за очками) Цагаанбаатару Хашбаатару (Монголія), який потім виборов «бронзу».

video.png

22 червня у Будапешті розпочне свої виступи ще один, останній представник Полтавщини Андрій Волошин. Він змагатиметься в одній із наймасовіших вагових категорії до 81 кг (47 учасників). У першому турі наш земляк боротиметься на татамі з Міланом Коллером (Угорщина), і якщо переможе його, то у другому турі протистоятиме Алену Шмітту (Франція), який був вільним у першому турі (за жеребом).

Види спорту:

Футбольні турніри: