Ветерани полтавського «Вимпела» переграли «Колос» у товариському матчі

Фото на згадку

Новосанжарський «Колос» у ностальгійному матчі програв на своєму полі зірковим ветеранам «Вимпела» — 0:2.

У складі ветеранів «Вимпела» грали мотоболісти, які у середині 1980-х років минулого століття виборювали бронзові медалі чемпіонату СРСР: Анатолій Назаренко, Олександр Проскура, Володимир Калінін, Валерій Мороховець, Володимир Тимошенко — він грав у зірковому складі полтавців у 1973 році, та нев’янучий таранний форвард Олександр Юхно.

Це була справжня «заруба» земляків, які продемонстрували високі швидкості, агресивну гру, бійцівський характер. У матчі були й попередження від арбітрів, і навіть вилучення з поля.

«Вимпел» в атаці: Валерій Мороховець, за ним — Олександр ЮхноВ атаці легендарний Валерій Мороховець

Валерій Мороховець і Олександр ПроскураНе старіють душею ветерани. Валерій Мороховець і Олександр Проскура

Рахунок у грі відкрив Володимир Тимошенко, який блискуче реалізував штрафний удар. Потім багаторічний капітан «Вимпела» Валерій Мороховець продемонстрував свою неперевершену індивідуальну майстерність — він здійснив слаломний рейд на швидкості, пройшов весь захист «Колоса» і технічно поклав м’яч у ворота новосанжарців.

«Вимпел» відверто вразив глядачів своєю потужною грою. Після матчу до гравців полтавської команди деякі уболівальники підходили лише з одним питанням: «Хлопці, а де ви були раніше, чому не виступали і не виступаєте цим складом в офіційних матчах?»...

Види спорту:

Футбольні турніри: