Спортсмени-дошкільнята з Засулля перемогли у престижному всеукраїнському конкурсі!

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з департаментом загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства, Інститутом інноваційних технологій та змісту освіти провели заключний етап всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізвиховання у дошкільних навчальних закладах, який тривав протягом 2013-2014 навчального року.

Конкурс проводився з метою вивчення, узагальнення та розповсюдження кращого досвіду роботи з фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах. У всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в дошкільних навчальних закладах взяли участь колективи 25 областей України. Представники Полтавщини — дошкільний навчальний заклад «Колосок» (село Засулля Лубенського району) посів друге місце у номінації «Кращі спортивні сільські дошкільні навчальні заклади». Наших найменших за віком спортсменів та їхніх вихователів випередили лише представники «Центр розвитку дитини «Берізка» з Роменського району Сумщини.

Урочисте нагородження переможців відбуватиметься у Міністерстві освіти і науки України — у День дошкільника, 26 вересня цього року. Наші вітання лубенчанам!

Види спорту:

Футбольні турніри: