Геннадій Миць і молодь «Колоса» перемогли команду ветеранів

Геннадій Миць

12 липня у Стовбиній Долині Новосанжарського району відбувся історичний «матч поколінь» «Колоса», в якому зустрілися молодь (ті, хто грав за команду останнім часом) і ветерани (ті, хто грав ще у чемпіонаті колишнього Союзу).

У цікавому поєдинку, який проходив під дощем під гуркотіння грому і спалахи блискавки, переміг склад молоді — 2:0. М’ячі у переможців забили Валерій Зімовець і легендарний Геннадій Миць. Після гри команди подарували глядачам серію пенальті, яка завершилася з рахунком 3:3.

Зірка європейського мотоболу Геннадій Миць за день до гри прибув в Україну з Росії, де він уже багато років виступає за «Металург» (Видне, Московська обл.) і є 10-разовим чемпіоном Європи у складі росіян. Миць народився у селі Петрівка Полтавського району і є вихованцем мотобольної школи полтавського «Вимпела». Перед матчем у Стовбиній Долині Геннадій Миць останню гру в чемпіонаті Росії зіграв 3 липня, коли у Видному «Металург» переміг «Агрокомплекс» (Кірпільська) — 8:3. Нині «Металург» впевнено лідирує, здобувши 12 перемог у 12-ти матчах. Команда забила 145 м’ячів. 26 із них — на рахунку нашого земляка Володимира Сосницького — вихованця вишняківської «Ниви» з Хорольського району, 9 м’ячів — на рахунку Геннадія Миця.

Минулого року Геннадій Миць грав у складі «Колоса» (Нові Санжари) і став одним із кращих бомбардирів чемпіонату України-2013.

Види спорту:

Футбольні турніри: