Кубок області: еліта дружно виходить до півфіналів

Вчора відбулися чвертьфінальні матчі Кубка Полтавщин з футболу.

«Зеніт» (Калайдинці) — «Нове життя» (Андріївка) - 0:1.

Дебютант обласних кубкових змагань поступився діючому чемпіону Полтавщини і володарю Кубка області-2013. Щодо самої гри, то вже на початку поєдинку несподіваний гол у ворота господарів провів граючий тренер гостей Олександр Мелащенко — воротар зенітівців Євген Четверіков відбив удар суперника, але прямо на зіркового форварда — 0:1. Потім перевага була на стороні господарів, але голеадор лубенців Валентин Шевченко не зумів влучно пробити. Після перерви гра дещо вирівнялася, але знову ж таки у господарів поля було більше гольових моментів. Але знову забракло влучних ударів у Валентина Шевченка, Романа Кірпіченка і Сергія Ященка. У підсумку — заслужена перемога гостей, які вийшли до кубкового півфіналу.

«Фортуна» (Кейбалівка) — «Олімпія» (Савинці) — 1:3.

Тут була беззаперечна перевага на стороні гостей, які втілили її у забиті м’ячі. У переможців голами відзначилися Олегн Бажан, Олександр Диндіков і Євген Стрельцов.

СГМ Рокита — ФК «Шишаки» — 0:2.

І в цьому поєдинку була перевага вищолігової команди. Обидва переможні м’ячі забив кращий бомбардир чемпіонату області Сергій Гриценко.

«Чайка» (Дейкалівка) — ФК «Глобине» — 3:9.

«Злива голів у Дейкалівці» — так можна назвати цей кубковий поєдинок, рахунок якого не зміг би вгадати жоден уболівальник. У переможців шість разів (!) відзначився голами Олександр Гребинюк і по одному м’ячу забили Артем Козлов, Кирило Смірнов і Олександр Міславський.

Жеребкування півфінальних пар відбудеться завтра.

Види спорту:

Футбольні турніри: