Збірна Полтавщини побореться за свій п’ятий командний Кубок України!

Командний Кубок України з фрі-файту 2015 року

21-22 березня в Тернополі відбудеться турнір командного Кубка України з фрі-файту у дивізіоні «Аматор» і перший тур чемпіонату країни у дивізіоні «Еліта».

Поки що збірна Полтавщини є рекордсменом за кількістю перемог у командному Кубку країни, турніри якого проводяться з 2004 року. З того часу відбулися вже 11 турнірів, в яких чотири рази перемагала збірна Полтавщини (2004, 2008, 2011, 2012). Тричі володарями командного Кубка країни була збірна Тернопільської області (2007, 2013, 2014), двічі — Київської (2005, 2006), по одному разу — Дніпропетровської (2009) і Харківської областей (2010).

Отже, цьогорічний турнір командного Кубка країни може стати рекордним: якщо переможе збірна Полтавщини, то наші земляки завоюють п’яту перемогу в турнірі, а якщо переможе збірна Тернопільської області, то вона вперше в історії володітиме Кубком країни три рази поспіль!

Разом із кубковим турніром у Тернополі відбудеться перший тур чемпіонату у дивізіоні «Еліта», який пройде на прохання тих регіонів, які не можуть виставити повноформатну збірну (в усіх вагових категоріях) у боротьбі за командний Кубок України. Фінал чемпіонату України з фрі-файту в розділі ММА відбудеться влітку — в Буковелі. Чемпіонат країни стане відбірковим — до участі у чемпіонаті Європи, який восени відбудеться у Великій Британії.

Види спорту:

Футбольні турніри: