Іван Катков розпочав заключний етап підготовки до чемпіонату світу в Китаї

Полтавець Іван Катков

Полтавець Іван Катков виступив у третьому турі клубного чемпіонату країни з настільного тенісу серед команд Суперліги, після якого розпочав заключний і вирішальний етап підготовки до особистого чемпіонату світу, який відбуватиметься в Сучжоу (Китай) з 26 квітня по 3 травня.

У Суперлізі полтавець Іван Катков виступає у складі «Фортуни» (Київ), яка за підсумками трьох турів клубного чемпіонату 2014/2015 йде на другому місці (43 очка), поступаючись лише команді «Торговий альянс ТАН» (Київ), яка набрала 48 очок.

У матчах третього туру, в Сумах, команда Каткова перемогла «Грету» (Дружківка) — 4:2, «Триба-Норд» (Донецьк) — 4:0, ЛІРС (Жовква) — 4:0, «Першу столицю» (Харків) — 4:1, УАБС-НБУ (Суми) — 4:0, «Бранд-майстер» (Київ) — 4:1 та програла «ПАСС-Авто» (Чернігів) — 2:4 і «Торговому альянсу ТАН» (Київ) — 1:4.

А тим часом Міжнародна федерація настільного тенісу вже оприлюднила склад всіх учасників особистого чемпіонату світу в Сучжоу (Китай) — у першості серед чоловіків. Кількісний склад вражає — понад три сотні учасників (дивись за посиланням — www.ittf.com). У цьому реєстрі учасників полтавець Іван Катков значиться під № 298 (відповідно до алфавітного розташування збірної України). У світовому рейтингу ITTF, станом на початок березня 2015 року, Катков перебуває на 153-й позиції.

Види спорту:

Футбольні турніри: