Мотоболісти з Нових Санжар здобули перемогу в Кубку ВГО «Мотобольна федерація України»

Гравці МК «Колос» зі здобутим трофеєм

Мотобольний клуб «Колос» виявився сильнішим за своїх суперників на триденному турнірі у Мачухах

У перші три дні травня у с. Мачухи Полтавського району відбувся турнір з мотоболу.

На відновленому мототреку у селі «Мачухи», Полтавського району, чотири команди з Полтавщини три дні змагалися за перехідний кубок ВГО «Мотобольна федерація України». Цьогоріч у турнірі взяли участь такі команди: «Юність» (Стовбина Долина, Новосанжарський р-н), «Нива» (Вишняки, Хорольский р-н), «Дружба» (Мачухи, Полтавський р-н) та «Колос» (Нові Санжари).

Перший ігровий день — 1 травня

«Нива» (Вишняки) — «Юність» (Стовбина Долина) — 9:0

«Дружба» (Мачухи) — «Колос» (Нові Санжари) — 2:6

Першого травня в очних мотобольних протистояннях зустрілися «Юність» із «Нивою» та «Колос» із «Дружбою». Матч між командами зі Стовбової долини та Вишняків, завершився розгромом «Юності» з рахунком 9:0. Пентатриком відзначився гравець «Ниви» Сергій Пузик. Двічі відзначився його партнер по команді Володимир Бойко. По одному голу забили Віталій Бойко та Станіслав Безносик.

Після цього на поле виїхали господарі турніру МК «Дружба» з Мачух. Їм протистояв новосанжарський «Колос». Гості з Санжар забили суперникам шість м’ячів, на що ті відповіли двома. У «Колоса» п’ять разів забив Іван Костюк, один гол на рахунку Івана Зімовця. У складі «Дружби» дублем відзначився Володимир Калінін.

Другий ігровий день — 2 травня

Нива (Вишняки) — Колос (Нові Санжари) — 1:1

Дружба (Мачухи) — Юність (Стовбина Долина) — 4:1

Другий ігровий день розпочався з нічиєї. Очки поділили принципові супротивники «Нива» та «Колос». За «Колос» відзначився Іван Зімовець, за «Ниву — Сергій Пузик». У іншому матчі господарі поля зірвалися на «Юності» після розгрому у минулому матчі. «Дружба» виграла 4:1. Голи на свій рахунок записали Володимир Калінін (двічі), Іван Таран та Олександр Кінаш. Єдиний гол у ворота мачушан забив «юнак» Роман Кондратенко.

Третій ігровий день — 3 травня

Колос (Нові Санжари) — Юність (Стовбина Долина) — 14:0

Дружба (Мачухи) — Нива (Вишняки) — 1:1

В останній день новосанжарський «Колос» наніс ще один розгром «Юності». Матч між цими командами закінчився з вражаючим рахунком 14:0. В той час як «Дружба» з «Нивою» розписали «мирову» — 1:1.

За результатами турніру кубок «Мотобольної федерації України» дістався новосанжарському «Колосу». Друге місце посіла вишняківська «Нива», на третій позиції «Дружба» з Мачух.

Види спорту:

Футбольні турніри: