«Ворскла» може безкоштовно відпустити найдорожчого гравця

Денис Дедечко

У багатьох футболістів «біло-зелених» фініш цього сезону співпадає з закінченням термінів контракту.

Всеукраїнський футбольний ресурс footboom.com, посилаючись на телеканал «Футбол 1» поширив інформацію про те, що полтавська «Ворскла» не збирається продовжувати контракт з опорним півзахичником Денисом Дедечко. Цю інформацю нам прокоментував начальник прес-служби «Ворскли» Артем Лобанов:

— Цього сезону контракт закінчується не лише у Дениса, а й у цілого ряду гравців, Олександра Ковпака, Вадима Сапая, тощо. Питання про подальшу співпрацю буде вирішуватися з президентом клубу після закінчення футбольного сезону. Це залежить від того, чи виконає «Ворскла» завдання, які ставилися перед командою на цей сезон.

Прокоментував прес-секретар «Ворскли» і чутки про перехід до молдовського «Шерифа» іншого «ворсклянина» Євгена Ткачука.

— Зараз про це говорити ще рано. Думаю, якщо команда досягне потавленої мети і виконає свої завдання, Євгену буде просто не цікаво переходити у «Шериф».

Денис Дедечко та Євген ТкачукДенис Дедечко та Євген Ткачук | Фото: vorskla.com.ua

Якщо «Ворскла» все ж не захоче продовжувати контракт з Дедечко, то може за безцінь втратити гравця, якого могла б вигідно продати. За данними сайту transfermarkt.com, трансферна вартість Дениса Дедечка складає 1,8 млн. євро. На даний момент це найвищий показник серед гравців «Ворскли». Потенційний «шериф» Євген Ткачук вартує 800 тис. євро.

Нагадаємо, що восени 2014-го агент Дениса Дедечко говорив про те, що гравцем цікавиться «Дніпро» з Дніпропетровська.

Види спорту:

Футбольні турніри: