Перша ліга: «Полтава» розійшлася «сухим» миром з «Геліосом»

Анатолій Безсметртний здобув перше очко, виконуючи обов’язки головного тренера полтавців

12 вересня у Полтаві відбувся матч восьмого туру першої ліги між ФК «Полтава» та харківським «Геліосом». Команда Анатолія Безсмертного не могла порадувати трибуни стадійна «Локомотив» забитими м’ячами, проте відіграла на нуль, що теж непогано.

ФК «Полтава» — «Геліос» 0:0

«Полтава»: Кучинський, Стеценко, Ковтун, Парамонов, В.Кравченко, Фаворов (Ткачов, 90+2), Ковальчук, Зозуля, Зеленевич (Масалов, 46), Насибулін, Семенець (Вовченко, 83)

В. о. головного тренера: Анатолій Безсмертний

«Геліос»: Зарубін, Бордіян, Лобойко, Чередниченко, Комарницький, Задоя, Луценко, Кіча, Панасенко, Іванко, С.Кравченко (Агапов, 66)

В. о. головного тренера: Сергій Сизихін

video.pngНайцікавіші моменти матчу ФК «Полтава» — «Геліос»

video.png

У першому таймі команди провели більшість часу в центрі поля, проте полтавці мали кілька чудових нагод щоб відзначитися. Харків’яни в свою чергу небезпечно контратакували. Гра була надзвичайно жорсткою і арбітр не скупився на свистки. Наприкінці матчу м’яч влучив в руеу полтавцеві, який стелився в підкаті, проте суддя не трактував це як гру рукою і пенальті не призначив, що обурило вболівальників «Гедіоса». Таким чином — 0:0 і ще одне очко лягає в скарбничку підопічних Анатолія Безсмертного.

Види спорту:

Футбольні турніри: