«Ворскла» переграє дніпродзержинську «Сталь» і здобуває другу перемогу поспіль

Бліда гра полтавців не завадила їм добитися необхідного результату

13 вересня на дніпропетровському стадіоні «Метеор» дніпродзержинська «Сталь» у рамках сьомого туру ліги «Парі-Матч» приймала полтавську «Ворсклу». За абсолютно непримітної гри з боку обох команд матч завершився перемогою полтавців.

«Сталь» (Дніпродзержинськ) — «Ворскла» 1:2

«Сталь»: Паньків, Адамюк, Краченко, Іщенко, Пшеничних, Путраш (Бабенко, 75), Каленчук, Кулач, Дебелко (Будник, 61), Карасюк, Васін (Котляр, 59)

Старший тренер: Володимир Мазяр

«Ворскла»: Ткаченко, Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Пердута, А. Ткачук, Чеснаков, Громов, Турсунов (Сапай, 85), Ковпак (Бартуловіч, 46), Шиндер (Бараннік, 90+2)

Головний тренер: Василь Сачко

Голи: Бабенко (86) — Чеснаков (60), Бартуловіч (71)

video.png

video.png

video.png

video.png

Перед матчем прогнози букмекерів і експертів розійшлися. Букмекери віддавали перевагу полтавцям, а от експерти «ПС» говорили про те, що «Ворскла» очки неминуче втратить. Варто сказати, що букмекери вгадали результат, а експерти вгадали гру. Те що команди показували у першому таймі футболом було назвати важко. Більше половини передач з обох сторін були неточними. За увесь перший тайм команди не нанесли жодного (Карл!) удару у площину воріт суперника. Лише одного разу капітан «Сталі» Калинчук зумів влучити в хрестовину, перед цим пошивши в дурні двох захисників.

Друга половина зустрічі була дещо більш жвавою. В першу чергу цьому посприяв вихід на поле Младена Бартуловіча. «Ворскла» стала більше віддавати точних передач, проте організувати нормальну атаку все ж не вдавалося. На допомогу прийшли стандарти. На 70-й хвилині Бартуловіч подав кутовий, і Володимир Чеснаков в стилі Дитятьєва головою переправив м’яч в сітку — 0:1.

Після забитого голу гра знову заспокоїлася, проте «Сталь» стала грати сміливіше і на 80-й хвилині отримала контратаку, яку розпочав і завершив той же Младен Бартуловіч — 0:2.

Тепер заспокоїлася вже «Ворскла» і відійшла в оборону. Натомість підопічні Володимира Мазяра повірили в себе і зусиллями джокера Бабенка один м’яч відквитали. На полі з’явився і колишній «ворсклянин» Євген Буднік, щоправда запам’ятався виключно «дайвінгом» за який отримав жовту картку.

Таким чином — 2:1 за «Ворсклою» і команда Василя Сачка має серйозно замислитись над своєю грою, адже скоро грати проти «Карпат» та «Динамо».

video.png

Види спорту:

Футбольні турніри: