Перша ліга: ФК «Полтава» програв «Іллічівцю» у Маріуполі

«Іллічівець» — ФК «Полтава»

Команда Анатолія Безсмертного не змогла зачепитися за очки у черговому матчі

3 жовтня відбулися матчі одинадцятого туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Полтавські команди теж зіграли свої матчі. Полтавський клуб ФК «Полтава» на виїзді змагався з недавнім учасником Прем’єр-ліги маріупольським «Іллічівцем». На жаль наші земляки цей матч програли.

«Іллічівець» — ФК «Полтава» 2:1

«Іллічівець»: Гальчук, Жичиков, Цюпа, Сидоренко, Мигунов, Вакуленко, Мішнєв (Скоблов, 90), Іванисеня (Кольцов, 25) Глущук (Дуць, 89), Писко, Безбородько

Головний тренер: Валерій Кривенцов

«Полтава»: Кучинський, Стеценко, Ковтун, Парамонов, Кравченко, Фаворов, Ковальчук (Недоля, 51), Зозуля (Іванов, 53), Масалов, Насібулін

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

Голи: Вакуленко (8, пен.), Безбородько (73) — Парамонов (80)

Полтавці виходили на цей матч в статусі фаворита, адже останнім часом наша команда не програє, та й у турнірній таблиці полтавці розташувалися вище за «іллічів». Проте гра склалася не на нашу користь. Вже на початку матчу Зозуля у власному штрафному майданчику збив Вакуленка і той відповів влучно пробитим пенальті — 1:0.

У другому таймі команди обмінялися голами, спочатку на 73-й хвилині Безбородько реалізував вихід сам-на-сам з Максимом Кучинським — 2:0. На 80-й хвилині стандарт допоміг полтавцям «підсолодити пігулку». Після подачі кутового Денис Парамонов головою переправив м’яча до воріт Гальчука — 2:1.

video.png

Види спорту:

Футбольні турніри: