Наші експерти не вірять в шанси «Ворскли» проти «Динамо»

Більшість полтавських футбольних легенд песимістично дивиться на матч «Ворскли» проти «Динамо»

Сьогодні, 4 жовтня в Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського полтавська «Ворскла» в рамках десятого туру ліги «Парі-Матч» прийме чинного чемпіона України, київське «Динамо». Матч розпочнеться о 19:30, пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 1». Не зважаючи на різне турнірне становище, сьогодні на поле полтавського стадіону вийдуть команди, які ще жодного разу не програвали у нинішньому чемпіонаті України. «Динамо» виглядає явним фаворитом, адже окрім того, що у «Ворскли» серйозні проблеми з грою в атаці, вона ще й буде послаблена двома дискваліфікаціями. Через вилучення у минулому турі не зможе вийти на поле кращий асистент команди Василя Сачка Младен Бартуловіч, а на лівому фланзі оборони ми не побачимо Сергія Сімініна. Останнього можуть замінити універсали Олександр Скляр чи Арменд Даллку, при цьому Євген Ткачук може скласти пару центральних захисників з Дитятьєвим. А от хто замінить Младена Бартуловіча — велике питання. Ковпак і Бараннік хороші футболісти, але вони зараз перебувають не в кращих кондиціях, тож стати повноцінною заміною для Младена в такому матчі їм буде вкрай важко.

На користь «Ворсклі» може зіграти той факт, що «Динамо» цього тижня грало у Лізі Чемпіонів і можливо Сергій Ребров дасть перепочити кільком лідерам. Скоріше за все, полтавці гратимуть від оборони, сподіваючись на контратаки. Також цікавим буде протистояння молодого голкіпера полтавців Олександра Ткаченка проти команди, яка його виховала. Сьогодні в Олександра є чудовий шанс довести «динамівцям», що він вартий більшого. Букмекери в особі титульного спонсора чемпіонату «Парі-Матч» віддають перевагу гостям з Києва:

П1 — 7,50 Х — 4,30 П2 — 1,45

Такої ж думки і наші поважні експерти, які вболівають за «Ворсклу», але прогнозують перемогу «Динамо».

Сергій Лукаш: «Зараз поруч зі мною п’ятнадцять юних футболістів 2001/2002 року народження. Вони кажуть, що «Ворскла» програє 1:2. Їх багато, тому я не можу сперечатися (сміється). Мені такий рахунок теж видається цілком логічним.

Сергій Ходирєв: «Динамо» впевнено виграє. Насьогодні кияни — найкраща команда України, яка виступає у Лізі Чемпіонів. При всій повазі і любові до «Ворскли», думаю, що у полтавців немає шансів. Мій прогноз — 0:2

Юрій Мармач: «Сьогодні у однієї з команд зникне нуль в графі «поразки» і це буде «Ворскла». Київська команда відверто сильніша і має перемагати. Младена Бартуловіча може замінити Ковпак, полтавці навіть можуть забити, але все ж, я вважаю, що кияни переможуть. Мій прогноз — 1:2

Олександр Мелащенко: «Я вважаю, що в цьому матчі цілком можливий нічийний результат. Не зважаючи на турнірне становище і форму, полтавці завжди по-особливому налаштовуються на «Динамо». Думаю цей матч не стане виключенням. Мій прогноз — 1:1.

Що ж, сподіваємося, що більшість експертів помиляються і тримаємо кулаки за «Ворсклу».

Види спорту:

Футбольні турніри: