«Ворскла» «по-товариськи» переграла «Металіст»

«Ворскла» — «Металіст»

Полтавці вийшли переможцями з товариського поєдинку проти харків’ян

10 жовтня на полтавському стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбувся товариський матч між місцевою «Ворсклою» та харківським «Металістом». У цьому матчі полтавці виявилися сильнішими за своїх колег з Харкова і переграли їх з рахунком 2:1

«Ворскла» — «Металіст» 2:1

«Ворскла»: Вічний, Сімінін (Квасний, 82), Дитятьєв, Даллку (Є. Ткачук, 46), Сапай, Громов, Чеснаков, Скляр, Ковпак (Одарюк, 77), Шиндер (А. Ткачук, 46), Баранник.

Головний тренер: Василь Сачко.

«Металіст»: Погорілий, Нойок, Курілов (Зубейко, 46), Рижук, Путівцев, Ковальчук, Назаренко (Ю. Ткачук, 78, Чурко (Родіч, 66), Льопа, Бобко, Прийомов.

Головний тренер: Олександр Севідов

Голи: Ковпак (26), Громов (69) — Прийомов (75 пен.)

Навіть враховуючи неофіційний характер поєдинку, невелику тривогу викликала відсутність у заявці голкіпера Олександра Ткаченка, який травмувався у матчі проти київського «Динамо». Місце у рамці зі старту отримав Ян Вічний. Але в цілому можна сказати, що навіть у «товарняку» на поле вийшов бойовий склад полтавців. Не вистачало лише Турсунова і Бартуловіча.

На 26-й хвилині Ковпак отримав передачу з лівого флангу від Громова і влучно пробив — 1:0. У другому таймі голом відзначився і сам Артем. Наш півзахисник обіграв трьох захисників суперника і відправив м’яч у ворота харків’ян — 2:0.

«Металіст» не дав Яну Вічному відстояти перший матч у рамці «Ворскли» на нуль. Володимир Прийомов на 75-й хвилині реалізував пенальті — 2:1

«Ворскла» мала моменти, щоб збільшити свою перевагу, проте не скористалася ними. Тож матч так і закінчився з рахунком 2:1 на користь полтавців. Маємо надію, що ця ігрова пауза піде нашій команді на користь.

video.png

Види спорту:

Футбольні турніри: