«Фаворит» здобув першу перемогу у Вінниці

Молода команда Анатолія Офата нарешті перемогла

Днями відбулися матчі третього туру чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги. Єдина команда з Полтавщини у цьому дивізіоні ВК «Фаворит» двічі зіграв у Вінниці проти місцевої ВК «Вінниця». Першу гру команда Анатолія Офата програла, проте на другий матч зібралася і показала свою кращу гру.

ВК «Вінниця» — ВК «Фаворит» 3:2

ВК «Фаворит»: Бушний, Помпе, Півень, Крайник, Дьогтєв, Політько, Сотник, Курлапов, Дінець, Оніпко, Василенко

ВК «Вінниця» — ВК «Фаворит» 2:3

ВК «Фаворит»: Бушний, Помпе, Півень, Крайник, Дьогтєв, Політько, Сотник, Курлапов, Дінець, Оніпко, Василенко

Головний тренер команди Анатолій Офат розповів, що команда грала в однаковому складі обидва матчі, а також зізнався, що ця перемога є дуже важливою в психологічному плані.

— Це дуже важлива перемога для нас, — говорить наставник. — Хлопці практично цілий сезон програвали і вже встигли зневіритися у власних силах. Та й тут ми програли першу гру, ведучи 2:0, і в другому матчі було непросто, теж вели, потім суперники зрівняли, стався надлом. На щастя, хлопці зібралися і виграли п’яту партію. Треба сказати, що в нас був не найсильніший суперник. «Вінниця» так само як і ми переживає кризу, проте ця перемога все-одно може стати переломним моментом.

Сподіваємося, що ця перша перемога не буде для «Фаворита» останньою, а навпаки лише дасть поштовх до наступних звершень. Тим паче, що тепер команда з Лубен гратиме домашні матчі в Полтаві. Наступні ігри «Фапворит» зіграє проти львів’ян у спорткомаплексі «ПЗМС».

Види спорту:

Футбольні турніри: