БК «Кремінь» неочікувано програв івано-франківській «Говерлі»

Команда Ігоря Чигринова зазнала другої поразки у Суперлізі

20 листопада у Кременчуці в рамках четвертого туру баскетбольної Суперліги місцевий Бк «Кремінь приймав на своєму полі БК «Говерла» з Івано-Франківська. «Говерла» посідала останнє місце в турнірній таблиці, тож у цьому поєдинку кременчужани вважалися фаворитами. До того ж «Кремінь» грав перед рідними вболівальниками, то всі козирі були в руках баскетболістів з Полтавщини. Проте гра показала, що попри низьке місце в Суперлізі, «Говерла» міцний і мобільний колектив, і їм під силу «возити» будь-якого суперника.

БК «Кремінь» — БК «Говерла» 68:79 (16:21; 12: 21; 21:37; 19:20)

БК «Кремінь»: Овчаренко, Хоружий, Балашов, Зозуля, Новіков, Бєлла, Байда, Луговцов, Лохманчук, Ткачук, Бєрхін, Скрипець

Тренер: Ігор Чигринов

БК «Говерла»: Неволін, Сушириба, Калашніков, Мазуркевич, Джеймс, Наявко, Вільямс, Мацьків, Кузьмінець, Кардигроб, Іванина, Юрченко, Люльдюрай

Тренер: Євген Мурзін

Кременчужани чи то недооцінили суперника, чи то була надто втомлені, проте у перші три чверті у них нічого не виходило. Практично увесь цей час кременчужани змушені були відіграватися, проте у них це не виходило. Натомість «Говерла» діяла напористо і впевнено. У останній чверті, кременчуцька команда дещо активізувалася, проте програвати так і не припинила, хоча й до останньої хвилини зберігала шанси врятувати матч. У підсумку — неочікувана поразка і на кременчужан очікує серйозна робота над помилками.

Види спорту:

Футбольні турніри: