Експерти в один голос прогнозують перемогу «Ворскли» над «Говерлою»

Наші авторитетні фахівці вважають, що «Ворскла» сьогодні порадує нас перемогою

Сьогодні 21 листопада у Полтаві відбудеться матч 15-го туру чемпіонату України з футболу між полтавською «Ворсклою» та ужгородською «Говерлою». Початок матчу о 14:00 і його транслюватиме канал «Футбол 2». Наша команда нарешті зіграє на своєму стадіоні перед рідною публікою. У полтавців непростий суперник, молоді хлопці, більшість з яких на правах оренди зібрала в себе ужгородська команда будуть доводять свою профпридатність клубам-господарям і можуть принести полтавцям проблеми. Приміром у першому колі в Ужгороді, команди зіграли внічию, хоча «Ворскла» тоді була фаворитом. Зараз «Ворскла» теж розглядається. Як фаворит протистояння, хоча в останньому матчі проти луцької «Волині» гра полтавців відверто розчарувала. У цьому матчі очікуймо виходу на поле капітана Арменда Даллку. У захисника був зламаний ніс і струс, і з «Волинню» його вирішили поберегти. Ця «бездаллковість» закінчилася поразкою, тож зараз Арменд скоріше за все повернеться. А от опорник Олександр Скляр проти ужгородців точно не зіграє — дискваліфікація.

У прогнозах на цей матч всі зійшлися на тому, що «Ворскла» на своєму полі має вигравати у «Говерли». Ось такі коефіцієнти виставив титульний спонсор чемпіонату «Парі-Матч»:

П1 — 1,62 Х — 3,70 П2 — 5,50

Наші експерти теж вважають, що «Ворскла сьогодні беззаперечно переможе, хоча це й не буде легко:

Сергій Лукаш: „Будемо сподіватися, що „Ворскла“ сьогодні переможе. Полтавцям конче необхідно брати максимум очок у цьому матчі, адже далі на нашу команду очікують матчі проти „Дніпра“ та „Зорі“, і чи здобуде „Ворскла“ там хоч щось — невідомо. Тому „Говерлу“ однозначно треба обігрувати. Мій прогноз — 2:0“

Сергій Ходирєв: „Ворскла“ обіграє „Говерлу“. Поки грала збірна, наша команда встигла відновити сили і такого суперника як „Говерла“, в себе вдома має обігрувати. Я вважаю, що матч закінчиться з рахунком 2:0 на нашу користь.»

Юрій Мармач: «Ворскла» візьме з «Говерлою» три очки. В Ужгороді непогана команда, і я думаю, вони можуть нам навіть забити, але «зелено-білі» все-одно мають перемагати. Мій прогноз — 2:1«

Іван Кривошеєнко: «Я думаю, що „Ворскла“ виграє. Звісно можуть виникнути труднощі. „Говерла“ іноді грає непогано, та й полтавці можуть недооцінити противника з нижньої частини турнірної таблиці. Але „Ворскла“ так чи інакше має вигравати. Мій прогноз — 2:0 на користь полтавців.»

Іван Шарій: «Я думаю, наша команда виграє. Досвід і зіграність «Ворскли» мають взяти своє. Гра закінчиться з рахунком 2:0 на нашу користь.

Олександр Мелащенко: «Я думаю, що „Ворскла“ вийде з поєдинку з „Говерлою“ переможцем. Мій прогноз — 2:1»

Види спорту:

Футбольні турніри: