Прес-служба «Ворскли»: «Сімінін і Чеснаков залишаються, Богуш і Ковпак — під питанням»

Сергій Сімінін

У клубі прокоментували останні трансферні чутки і розповіли про плани на майбутнє

Не встигло закінчитися перше коло чемпіонату України з футболу, як довкола полтавської «Ворскли» з’явилося багато неоднозначної інформації, зокрема подейкували, що клуб цікавиться бразильським нападником азербайджанської «Габали» Додо. Також у багатьох футболістів цієї зими закінчуються контракти і невідомо чи залишаться ці виконавці у «Ворсклі», чи підуть у інший клуб слідом за Олегом Міщенком. Ситуацію нам прокоментував керівник прес-служби клубу Артем Лобанов:

— Про зацікавленість «Ворскли» бразильцем Додо я вперше чую, — говорить Лобанов. — Мабуть це вигадали ті, хто дуже хоче, щоб цей трансфер відбувся. Зараз сам Василь Сачко знаходиться у відпустці з родиною, йому треба перезавантажитися після тяжкого матчу з «Зорею». Все, що стосується трансферів буде відомо після повернення Сачка.

Прояснив керівник прес-служби і ситуацію з контрактами футболістів:

— Поки хлопці не обговорювали з керівництвом умови пролонгації своїх контрактів, робити якісь заяви не можна. Точно залишаться у команді Володимир Чеснаков і Сергій Сімінін. Під питанням контракти Богуша і Ковпака, з цими гравцями керівництво клубу вестиме переговори.

Види спорту:

Футбольні турніри: