Жіночий футзал: «ПЗМС» з боєм програла лідеру вищої ліги (відео)

«ПЗМС» - «ІМС-НУХТ»

Якби рахунок матчі вівся за нереалізованими моментами, полтавки були б переможцями

Сьогодні, 26 грудня у Полтаві в приміщенні спорткомплексу Полтавського заводу медичного скла, в рамках 8 туру чемпіонату України з футзалу місцева команда «ПЗМС» приймала лідера вищої ліги — команду «ІМС-НУХТ» з Києва. Полтавці охоче відволіклися від передноворічних клопотів і прийшли підтримати футзалісток і вони дійсно старалися зіграти краще, ніж це вийшло. Але киянки продемонстрували, що вони недарма очолюють турнірну таблицю.

«ПЗМС» (Полтава) — «ІМС-НУХТ» (Київ) 1:4

«ПЗМС»: Цикаленко, Шаповал, Бабенко, Єрмоленко, Мочалова — Гавриш, Павлусенко, Лясковська, Карпенко, Деркач, Дударчук

Тренер: Микола Кудацький

«ІМС-НУХТ»: Сагайдачна, Матвійчук, Кліпаченко, Пушенко, Кирильчук, Холод, Сергієнко, Шевченко, Логінова, Романюк, Бавзенюк, Рубан, Тітова, Форсюк

Тренер: Тарас Шпичка

Голи: Мочалова (35) — Бавзенюк (9), Форсюк (16, 29), Кліпаченко (32)

Не можна сказати, що полтавки у всіх аспектах програли суперницям. Моментиів для того, щоб віздначитися у наших дівчат було вдосталь, і якщо хоча б половина з них закінчилася голами, ми мали б чудову бойову нічию. Проте, в той час, як «ПЗМС» «мазала», київські футзалістки забивали. Так після помилки у захисті на дев’ятій хвилині рахунок відкрила Ірина Бавзенюк, а на 16-й відзначилася Юлія Форсюк — 0:2. За такого рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі гра не змінилася. Гості витримали стартовий натиск «ПЗМС» після чого матч пішов на зустрічних курсах. Щоправда знову моменти біля воріт «ІМС» закінчувалися або кутовими, або блискучими сейвами дівчини-голкіпера «ІМС», або ж ударами повз ворота. А от суперниці свої нагоди реалізували ще двічі. Юлія Форсюк на 29-й хвилині оформила дубль, і ще один м’яч на рахунку Анастасії Кліпаченко.

video.png

«ПЗМС» награла на гол престижу і він таки стався — Маргарита Мочалова отримала м’яч з глибини поля спиною до воріт і п’яткою переправила його до сітки — 1:4.

Не зважаючи на поразку «ПЗМС» полтавські вболівальники проводжали свою команду оплесками. Це говорить про те, що у дівчат є підтримка, а значить є для кого грати краще.

Види спорту:

Футбольні турніри: