«Ворскла» вийшла з відпустки: поздоровлення, подарунки і біг по мокрому льоду

Футболісти поаертаються з пробіжки

Футболісти полтавської «Ворскли» зібралися у Полтаві

Сьогодні футболісти, тренери і персонал ФК «Ворскла» вперше зцьралися після новорічної перерви. Гравці нашого улюбленого клубу, а також тренерський штаб зібралися у приміщенні стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського. Більшість футболістів приїхали на своїх автомобілях, натомість перший і поки-що єдиний новачок команди, нападник Юрій Коломоєць приїхав на таксі.

koloma.jpgЮрій Коломоєць

— «Ворскла» — чудова команда і я радий, що буду грати в Полтаві, — розповів форвард журналістам. — У «Ворсклі» грають сильні нападники Антон Шиндер і Олександр Ковпак і я чудово розумів, що на мене чекає сильна здорова конкуренція. Проте я готовий до цього, і інакше мене б тут не було.

chesnok-bart.jpgВолодимир Чеснаков і Младен Бартуловіч

Футболісти вперше побачилися після свят, тож охоче вітали одне одного з Новим роком та різдвом. Гравці пройшли швидкий медичний огляд, поспілкувалися з президентом клубу Романом Черняком та головним тренером Василем Сачком. Після цього футболісти мали бігти крос на бігових доріжках стадіону. Погода була проти, надворі дощ з мокрим снігом і доріжки вкрив мокрий лід з калюжами. Проте це не завадило гравцям у нешвидкому темпі пробігти одне коло. Далі на них чекає тренування у фітнес-клубі.

sachko.jpgВасиль Сачко

24 січня команда поїде на закордонний збір до Туреччини, а поки футболісти тренуватимуться у Полтаві.

Види спорту:

Футбольні турніри: