Стали відомі дати матчів другого етапу чемпіонату України з хокею

ФХУ затвердила коли пройде другий етап

Чемпіонат України з хокею 2015/2016 вже пішов на третє коло і перший етап незабаром має завершитися. Проте чемпіона визначить другий етап у якому гратимуть чотири кращі команди першого. Якщо не станеться нічого екстраординарного, то це будуть ХК «Донбас», «Дженералз» (Київ), ХК «Кременчук» і харківський «Витязь».

19 січня відбулося засідання виконкому Федерації хокею України на якому було затверджено строки проведення матчів другого етапу. Як повідомляє прес-служба ФХУ, півфінальні серії, які триватимуть до трьох перемог однієї із команд, розпочнуться 15 березня. Команди з вищим номером посіву прийматимуть своїх суперників 15, 16 та 22 (у разі необхідності) березня. Команди з нижчим номером посіву домашні матчі проведуть 19 та 20 (у разі необхідності) березня.

Фінальна серія, яка триватиме до чотирьох перемог однієї із команд, розпочнеться через два дні після завершення обох півфінальних серій.

Нагадаємо, що сьогодні о 19:00 у Києві розпочнеться мега-матч між місцевими «Джденералз» та ХК «Кременчук». Початок гри о 19:00.

Види спорту:

Футбольні турніри: