Дмитро Підгурський: «Ми зарано повірили у свою перемогу»

Дмитро Підгурський

Головний тренер ХК «Кременчук» дав ексклюзивний коментар «Полтавщині Спорт» після програшу київським «Дженералз»

20 січня у Києві ХК «Кременчук» в рамках 15-го туру Екстраліги 2015/2016 досадно поступився місцевій команді «Дженералз». Наша команда швидко закинула дві шайби, проте згодом «генерали» зуміли вирівняти гру і вирвати перемогу з рахунком 3:2. Стосовно гри на наші запитання відповів головний тренер кременчужан Дмитро Підгурський:

— Дмитре Івановичу, склалося враження, що дві швидкі шайби зіграли злий жарт з командою.

— Так, хлопці зарано що справу вже зроблено і розслабилися. Вони забули, що необхідно працювати від першої до останньої секунди.

— В кінці матчу сталася бійка між нашим капітаном Володимиром Романенком та гравцем команди-суперника. Що стало причиною?

— Наскільки я пам’ятаю, там грубо зіграли проти нашого хокеїста Артура Лисака, а капітан заступився за товариша. Володя Романенко молодець, показав супернику де раки зимують.

— Хлопці вже психологічно відійшли від поразки?

— Тут треба як в НХЛ, одразу після фінальної сирени думати про наступний матч. Хоча на гру проти «Юності» досить складно знаходити мотивацію, проте ми стараємось.

Після закінчення третього кола на ХК «Кременчук» очевидно очікує другий етап чемпіонату, де у нашої команди буде чудова можливість помститися «генералам».

Види спорту:

Футбольні турніри: