ХК «Кременчук» вирішив не подавати апеляцію щодо результативної помилки арбітра у півфіналі Екстраліги

Кременчужани змінили своє рішення про дії Максима Урди у п’ятому матчі півфінальної серії плей-офф «Дженералз» — ХК «Кременчук»

23 березня ХК «Кременчук» вилетів з плей-офф Екстраліги 2015/2016, програвши вирішальний матч київським «Дженералз» на їх території. Долю поєдинку тоді вирішила всього одна закинута шайба. При цьому автор голу отримав пас рукою.

video.png

Після матчу Дмитро Підгурський у коментарі «Полтавщині Спорт» заявив, що команда збирається опротестувати дії арбітра Максима Урди і добиватиметься щоб цього суддю було відсторонено. Зараз же клуб змінив свою позицію і вирішив не подавати апеляцію. Про це нам повідомив все той же Дмитро Підгурський. Причину раптової зміни позиції наставник кременчужан нам не пояснив.

Натомість 27 березня відбулося засідання КДК ФХУ з приводу іншого епізоду того матчу кременчужан з «генералами». Йдеться про момент коли голкіпер «Дженералз» Едуард Захарченко зсунув ворота. Тоді суддя Андрій Сєврук призначив голкіперові малий штраф. КДК встановив, що воротар допусти зсування каркасу воріт ненавмисно і арбітр не повинен був призначати штраф. Андрія Сєврука відсторонено на період додаткового вивчення питання.

Види спорту:

Футбольні турніри: