Експерти: «Ворскла» має нарешті почати нормально грати і перемогти «Чорноморець»

Наші фахівці вірять, що сьогодні полтавцям нарешті вдасться здобути три очки

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 22-г8о туру «Ліги Парі-Матч» між полтавської «Ворсклою» та одеським «Чорноморцем». Матч розпочнеться о 19:30 і його покаже канал «Футбол 1».

«Ворскла» в останніх двох турах втратила чотири очки, тож має бути по-справжньому голодною до перемог і виносити немотивований «Чорноморець» зі стадіону вперед ногами. Проте те саме можна було казати і про матч з дніпродзержинською «Сталлю» і донецьким «Олімпіком», але маємо те що маємо. «Ворскла» це досвідчена команда з короткою лавкою, але майстерними гравцями. Принаймні, більш майстерними ніж у «моряків». Тож завадити полтавцям виграти можуть лише полтавці. У цьому матчі не зіграє дискваліфікований Сергій Сімінін, тож ми можемо побачити в основі Вадима Сапая. Цікаво буде і на післяматчевій прес-конференції. Так сталося, що у 2016-му всі тренерські прес-конференції у Полтаві закінчувалися гарячими суперечками. Після кубкового матчу проти «Шахтаря» на запитання журналіста неадекватно зреагував Мірча Луческу, а після гри «Ворскла» — «Сталь» вже Василеві Сачку довелося відбиватися від нападок емоційного фотографа.

Букмекери в особі «Парі-Матч» у цьому матчі вкотре віддають перевагу «зелено-білим».

П1 — 1,46   Х — 4,35   П2 — 7,00

Наші експерти теж прогнозують «ворсклянам» перемогу з надією на те, що полтавці нарешті «прокинуться».

Ігор Кислов: «Ворскла» має вигравати у одеситів. Якщо вже не вигравати у «Чорноморця», то навіщо тоді взагалі заявляти про якісь амбіції. Осічки зі «Сталлю» і «Олімпіком» то інше — ці команди на сьогодні трохи вище класом ніж одесити. Мій прогноз — 2:0«

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні виграє. Думаю, що «Чорноморець» точно заб’є, але «Ворскла» на морально-вольових має виграти. Мій прогноз — 2:1«.

Іван Шарій: «Ворскла» завтра буде сильнішою. По-перше «Чорноморець» зараз не в найкращому стані, а по-друге, «Ворсклі» вже пора починати нормально грати і виграва. В нас зіграна, досвдчена і майстерна команда, але останнім часом у неї щось не вдається. Проте сьогодні ця «традиція» має зламатися. Мій прогноз — 3:0«

Сергій Лукаш: «Чорноморець» нам по зубах. Думаю, якраз настав час перервати серію невдач. Мій прогноз — 2:0«

Сергій Ходирєв: Сьогодні перемога буде за нами. «Ворскла» виграє з рахунком 1:0«

Олександр Мелащенко: «Ворскла» має вигравати, скільки можна втрачати очки. Я прогнозую рахунок 1:0 на нашу користь".

Види спорту:

Футбольні турніри: