Експерти: «Ворскла» або програє «Зорі», або зіграє внічию

Легенди полтавського футболу поділилися з нами прогнозами на сьогоднішню гру «Ворскли»

Сьогодні 7 травня у Запоріжжі полтавська «Ворскла» в рамках 25-го туру «Ліги Парі-Матч» зіграє проти луганської «Зорі». Матч розпочнеться о 17:00 і його пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 2». Цей матч можна назвати центральним у турі, адже на полі вийдуть четверта і п’ята команди турнірної таблиці.

Якщо луганчани ще мають надію вибороти бронзові медалі чемпіонату, то «Ворскла» своє завдання на сезон вже виконала. Після перемоги над «Карпатами» полтавці гарантували собі путівку до Ліги Європи, а більш амбітних завдань перед ними не ставили. Тож тепер «Ворскла» може дозволити собі грати керуючись виключно спортивним азартом. У першому колі команда Василя Сачка досадно поступилася і коуч назвав це «нещасним випадком». Зараз саме час довести, що ті слова тренера були не просто «відмазкою». До того ж луганські футболісти, на відміну від «Ворскли», зараз на явному спаді. 

Букмекери, в особі контори «Парі-Матч», у шанси «Ворскли» взяти очки у цьому матчі віри не ймуть:

П1 — 1,90    Х — 3,55    П2 — 4,00

Наші шановні експерти у своїх прогнозах теж не надто оптимістичні, адже вважають, що сила «Зорі» і відсутність турнірної мотивації у «Ворскли» стануть ключовими факторами протистояння:

Ігор Кислов: «Я вважаю, що „Зоря“ виграє. „Ворскла“ вже всім оголосила, що завдання на сезон виконано. Полтавцям вже ніхто не дихає в спину, тож в принципі їм буде важко як слід мотивувати себе. Мій прогноз — поразка 1:2.»

Сергій Лукаш: «Я думаю, що цей матч залишиться без переможця. Чемпіонат закінчується, турнірні завдання вже виконано. „Рубатися“ на полі вже ніхто не буде. Мій прогноз — 1:1.»

Сергій Ходирєв: «Зоря сьогодні переможе. Не дивлячись на спад, луганська команда зараз сильніша. Мій прогноз — поразка 1:2».

Юрій Мармач: «У цій грі буде нічийний рахунок. „Зоря“ можливо зараз і не в найкращих кондиціях, але не настільки щоб програвати „Ворсклі“. Мій прогноз — 1:1.»

Іван Шарій: «У матчі „Зоря“ — „Ворскла“ буде нічия. Прогнозую рахунок 1:1.»

Олександр Мелащенко: «Я вважаю, що у грі „Зорі“ і „Ворскли“ будуть забиті м’ячі, але не буде переможців і переможених. Мій прогноз — 1:1.»

Види спорту:

Футбольні турніри: