Артем Громов у київському «Динамо»: бути чи не бути

Артем Громов

Півзахисник «Ворскли» може перебратися у стан столичної команди

Після того як півзахисник «Ворскли» Артем Громов підтвердив, що має бажання змінити клуб, чутки відправили його у київське «Динамо». Та й сам Артем обмовився, що збирається піти у кращий клуб. При нинішньому рівні українського чемпіонату варіантів було не так багато.

У прес-службі «Ворскли» розповіли, що в клуб жодних пропозицій стосовно трансферу Громова не надходило. Сам Артем теж у коментарях стримани і обережний і каже, що про трансфер говорити ще рано. А от іспанський помічник Сергія Реброва Рауль Ріанчо в інтерв’ю програмі «Профутбол» на всю країну сказав, що він особисто передав Ігорю Суркісу список футболістів, яких необхідно придбати і прізвище Громова теж було у тому списку.

video.pngДивіться з 5:10

— Незабаром Громов повинен стати футболістом «Динамо», — заявив іспанець. — Це буде прекрасний трансфер для нас. У Громова є швидкість, працездатність та спортивний голод. Це те, що сьогодні потрібно «Динамо».

Нагадаємо, що у Артема Громова закінчується контракт з «Ворсклою», тож відсутність пропозицій до клубу виглядає цілком логічною. Сам же Артем говорив, ща має конкретні пропозиції. Тож є велика вірогідність того, що Артем Громов все ж приєднається до команди Сергія Реброва.

Види спорту:

Футбольні турніри: