Перша ліга: ФК «Полтава» без ударів по воротам програв «Черкаському Дніпру»

Полтавці безвольно віддали три очки

Першого червня у Полтаві відбувся матч 30-го туру першої ліги між ФК «Полтава» приймав «Черкаський Дніпро». Гостям більше потрібна була перемога, адже вони претендують на підвищення у класі і вони приїхали до Полтави за трьома очками. Як повідомляє прес-служба клубу, «дніпряни» їх таки здобули, хоча їм особливо ніхто не заважав.

ФК «Полтава» — «Черкаський Дніпро» 0:2

ФК «Полтава»: Бонь, Парамонов, Кушніренко, Ковтун, Гудак, Зеленевич (Семенюк, 58), Вовкодав, Іванов, Недоля (Сокуренко, 68), Насібулін, Семенець.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Балан, Гончаренко, Тарасенко, Синьогуб, Кошка, Лісовий (Сафонов, 70), Мединський, Семенина (Кошадзе, 53), Ямполь, Батальский (Качур, 64).

Головний тренер: Ігор Столовицький.

Голи: Тарасенко (64), Сафонов (81)

Навколо цього матчу ходило багато чуток з приводу його неоднозначності. Не відомо чи втрутилися у цей матч якісь нефутбольні сили, але наша команда навіть не била по воротах. До вашої уваги статистичні показники матчу від журналіста Євгена Греся.

stat.jpg

Реакція футболістів після пропущених м'ячів теж виникає певні питання зрештою, дивіться самі:

video.png

Безударну гру ще більше зіпсував неприємний інцидент, який трапився в кінці. Фанати гостей запалили фаєри і почали кидати їх на поле. Тушити піротехніку вибіг чомусь директор команди Богдан Вінницький. Його зустріли ударом в обличчя після чого зав’язалася потасовка. Директор «Полтави» навіть схопився за вогнепаьну зброю.

video.pngВідео бійки від ТРК «Лтава»

Ось так ФК «Полтава» і «Черкаський Дніпро» закінчили сезон у першій лізі.

Види спорту:

Футбольні турніри: