Василь Сачко: «Якщо тренеру все подобається, то йому пора закінчувати з роботою»

Василь Сачко

Коуч полтавської «Ворскли» відповів на запитання журналістів після перемоги над «Чорноморцем»

Сьогодні «Ворскла» розпочала для себе чемпіонат України 2016/2017 з перемоги над одеським «Чорноморцем». Після матчу керманич полтавців Василь Сачко дав традиційну прес-конференцію полтавським журналістам.

Про гру «Ворскли» і «Чорноморця»

— Для початку я вітаю всіх вболівальників з початком сезону. Дуже приємно, що ми нарешті зламали неприємну статистику і вперше за 12 років виграли перший домашній матч сезону. Щодо власне гри, то я вважаю, що ми перемогли цілком заслужено. Хоча нас дещо підвела реалізація. Рахунок міг би бути більшим. Звісно, якщо тренера все влаштовує, то йому пора закінчувати з роботою. Принаймні я відношу себе до таких тренерів. Це перший матч і було помітно невелику скованість і невпевненість, але в цілому я задоволений діями своїх футболістів. Виділяти когось окремо не буду. Я задоволений всією командою і всіма новачками.

Про майбутні матчі у Лізі Європи

«Локомотіва» це молода швидка команда у якої непогано працюють фланги і є індивідуально сильні футболісти. З завтрашнього дня ми розпочинаємо підготовку до матчу у Хорватії, під час якої ще біль детально проаналізуємо суперника і вивчимо всі сильні і слабкі сторони хорватів.

Перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Ворскла» зіграє 28-го липня у Загребі, матч-відповідь у Полтаві відбудеться 4 серпня.

Види спорту:

Футбольні турніри: