Дмитро Михайленко: «Ми повністю контролювали гру»

Дмитро Михайленко

Коуч «Дніпра» прокоментував перемогу у Полтаві

20 листопада у Полтаві 2Ворскла" поступилася дніпровському «Дніпру». Після матчу виконуючий обов’язки головного тренера Дмитро Михайленко дав традиційну прес-конференцію.

Про гру «Ворскли» і «Дніпра»

«Гра вийшла насиченою і бойовою. У нас був великий відрізок без перемог і зараз довгоочікувана перемога, і що найбільш приємно — здобута при гарній грі. Я задоволений і результатом і наповненістю»

«У першому таймі через сильний вітер у нас багато що не виходило. У „Ворскли“ була серія кутових і могла скластися ілюзія, що „Ворскла“ нас тиснула. Але в цілому ми контролювали гру і „Ворскла“ мала моменти лише внаслідок наших помилок.»

Про гру Валерія Лучкевича

«Нам дуже не вистачало Валерія він з тих хлопців, які незалежно від своєї форми може вийти і в конкретному матчі видати більше ніж 100 відсотків. Він для нас незамінний гравець і сьогодні він помітно покращив якість гри.»

Про можливе зняття очок з «Дніпра»

«Є речі які команда і тренерський штаб не в змозі змінити. Якщо ці санкції якимось чином і тиснуть на команду, то на тренуваннях я цього не помічаю. Ми працюємо на повну заради того щоб прогресувати і розвиватися.»

Види спорту:

Футбольні турніри: