Леонід Соболєв відмовився переносити кубковий матч «Полтава» — «Шахтар» на інший стадіон і вчергове обіцяє зняти команду з чемпіонату

Леонід Соболєв

Скандал довкола матчу 1/4 фіналу Кубкf України «Полтава» — «Шахтар» триває

Сьогодні на стадіоні «Локомотив» відбулася технічна нарада стосовно матчу ¼ фналу Кубка України з футболу між ФК «Полтава» та донецьким «Шахтарем». У нараді взяли участь представники клубів, інспектори матчу і судді. Приводом для наради стало поле стадіону «Локомотив». Представники «Шахтаря» заявили, що газон стадіону в жахливому стані і проводити на ньому матч не можна. Солідарність з донеччанами проявив і президент УПЛ Володимир Генінсон, який нарікав на полтавський газон в ефірі телеканалу «Футбол». У підсумку профільний Комітет ФФУ заборонив проводити матч на «Локомотиві» і зобов’язав команду Юрія Ярошенка зіграти на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського. Господарі цього стадіону — ФК «Ворскла» погодились надати свою арену для матчу. Проте почесний президент ФК «Полтава» Леонід Соболєв відмовився переносити гру на інший стадіон.

video.png

Як повідомляє наше джерело, на технічній нараді сторони теж не дійшли згоди. Більше того, Леонід Соболєв в черговий раз пригрозив зняти команду з чемпіонату. У клубній прес-службі нас запевнили, що цього разу слова почесного президента — не блеф і наступний матч «Полтави» у першій лізі проти охтирського «Нафтовика» вже не відбудеться.

Таким чином кубкового матчу «Полтава» — «Шахтар» не буде, натомість сьогодні на стадіоні «Локомотив» відбудеться свято футболу за участю дитячих команд міста і ветеранів полтавського футболу. Початок о 14:00. Там же Леонід Соболєв має повідомити всіх про те, що ФК «Полтава» знімається зі змагань.

Види спорту:

Футбольні турніри: