Олександр Хижняк — чемпіон Європи з боксу 2017!

Олександр Хижняк

Полтавець у фіналі впевнено здолав азербайджанця

У Харкові тривають фінальні поєдинки Чемпіонату Європи з боксу 2017. У ваговій категорії 75 кг у боротьбі за чемпіонство на рингу зійшлися полтавець Олександр Хижняк та спортсмен з Азербайджану Камран Шахуварли. За настирливий бокс Олександра на цьому чемпіонаті прозвали полтавським танком і у фіналі він підтвердив це прізвисько. Сашко з перших секунд притиснув суперника до канатів і пішов і агресивний розмін ударами. Вже у першому раунді Шахуварли двічі побував у нокдауні.Перший раз на 82-й секунді, другий — за 10 секунд до кінця, коли Олександр звично увімкнувся. 

За таким самим сценарієм пройшов і другий раунд. Наш земляк атакував, а суперник просто не міг ні про що думати крім захисту. У третьому відрізку Хижняк дещо заспокоївся і збавив тиск, але в останні 10 секунд традиційно «вибухнув» і наостанок нагородив суперниками серією влучних ударів. Олександр переміг одноголосним рішенням суддів і повезе до Полтави чемпіонське «золото».

video.png

Нагадаємо, що сьогодні чемпіоном також став кременчужанин Віктор Вихрист (вагова категорія +91 кг). Його суперником буванглієць Едвард Фрейзер Кларк. Детальніше про цей фінал тут.

Види спорту:

Футбольні турніри: