Дівчата з Полтавщини завоювали вісім медалей на Чемпіонаті України з боксу

Ганна Охота (Горішні Плавні)

В активі наших дівчат три «золота», три «срібла» і дві «бронзи»

Днями у Рівному закінчився Чемпіонат України з боксу серед жінок. У змаганнях взяли участь представниці Полтавщини і наші дівчата вибороли вісім медалей різного гатунку.

Бронзову медаль у ваговій категорії 37 кг виборола полтавка Поліна Соколова. У півфіналі вона програла Єлизаветі Воєвудко з Хмельниччини, яка у підсумку стала чемпіонкою. Також «бронзу» завоювала Ангеліна Андрейченко, яка виступала у ваговій категорії 50 кг серед молоді). Вона теж у півфіналі вилетіла від майбутньої чемпіонки Валерії Роменської із Запоріжжя.

Друге місце у ваговій категорії 41,5 кг серед дівчат посіла полтавка Анна Білошицька. Вона у півфіналі перемогла черкащанку Альону Приліпк, але у фіналі поступилася киянці Олені Гордієнко. Так само «срібло» у ваговій категорії 81 кг завоювала Єлизавета Слюсар. У півфіналі Ліза перемогла лучанку Тетяну Селітреннікову, а у фіналі програла Кароліні Махно. Третю срібну нагороду для Полтавщини здобула Дарія Сергеєва (вагова категорія до 51 кг). Дарія виграла у Олександри Безродної, але у фіналі зазнала поразки від Тетяни Коб.

Чемпіонкою серед дівчат у ваговій категорії 52 кг стала Вікторія Бондаренко. На шляху до «золота» вона перемогла Ірину Рудченко з Миколаївщини і харків’янку Аліну Маляр. У ваговій категорії 76 кг чемпіонкою стала Уляна Бойченко, яка у фіналі перемогла Дарину Чубу з Хмельниччини. Третє «золото» для Полтавщини здобула Ганна Охота (вагова категорія 45-48 кг). У боротьбі за чемпіонство вона вибила з турніру Катерину Іванову із Запоріжжя, Юлію Дем’яненко з Чернігова і Світлану Василевську з Харкова.

Види спорту:

Футбольні турніри: