Зустріч чотирьох націй: Хижняк і Вихрист перемагають узбеків (відео)

Віктор Вихрист

Полтавець і кременчужанин допомогли збірній Україні виграти матчеву зустріч

У Харкові триває матчева «Зустріч чотирьох націй» з боксу за участі команд України, Казахстану, Туркменістану та Узбекистану. 27 квітня у другий день турніру національна збірна України зустрічалася зі збірною Узбекистану. У матчі взяли участь полтавець Олександр Хижняк (вагова категорія до 75 кг) та Віктор Вихрист (вагова категорія +91 кг). Обидва наші земляки здобули переконливі перемоги.

Олександр Хижняк бився проти Акмалбека Косімова. Полтавець як і зазвичай з перших секунд почав працювати на близькій дистанції і притискати противника до канату. Косімов чотири рази опинявся на підлозі, і один раз суддя зафіксував нокдаун. У підсумку Хижняк переміг одноголосним рішенням суддів.

video.png

Трохи складніше далася перемога Віктору Вихристу, якому протистояв Обіджон Тохіров. Кременчужанин вкотре розсік брову, і був змушений зупиняти кров. Але Віктор довів поєдинок до переконливого кінця і судді теж одноголосно визнали його переможцем.

video.png

Загалом, збірна України перемогла з рахунком 8:2. Нагадаємо, що у першому матчі українці з рахунком 9:1 здолали Туркменістан, і там боксери з Полтавщини теж виграли свої поєдинки. Сьогодні національна збірна України зійдеться з боксерами з Казахстану.

Види спорту:

Футбольні турніри: