Гандбол: Полтавське «Динамо» віддало реванш «УДХТУ» і отримало «срібні» медалі Вищої ліги (відео)

ГК «Динамо»

Полтавці закінчили сезон на мажорній ноті

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ГУ НП у Полтавській області відбувся другий матч останнього туру Вищої ліги ЧУ з гандболу між полтавським "Динамо«та командою «УДХТУ» з Дніпра. Команди вже вирішили долю срібних та бронзових нагород у першому матчі туру, тож сьогоднішнє протистояння фактично стало формальністю. І цю формальність полтавці програли.

«Динамо» — «УДХТУ» 27:30

«Динамо»: Кривошей, Дендеберя, Онас, Стась, Симоненко, Дич, Нестеренко, Коваленко, Таран, Прокопчук, Ганнога, Бесараб, Абрамов, Цокало, Мухін.

Головний тренер: Олександр Горський.

«УДХТУ»: Гречаний, Чобота, Кімаш, Майданський, Левицький, Никітін, Ситник, Алдошин, Сомхішвілі, Начипоренко, Бельбас, Просолупов, Сіварга, Чорний, Янов.

Головний тренер: Віталій Орєшин.

На початку матчу команда Олександра Горського за рахунок швидкості і дальніх закидань швидко вийшла вперед і відірвалася, але ближче до середини тайму полтавці пригальмували, і гості змогли скоротити відставання до більш безпечного на перерву команди пішли за рахунку 17:14 на користь полтавців.

video.png

У другій половині вже «Динамо» опинилося у ролі команди, яка наздоганяє суперника. Втім, досвідчені гандболісти «УДХТУ» впевнено провели кінцівку і вирвали перемогу, не дозволивши господарям наздогнати себе.

video.png

У післяматчевих коментарях, тренери були лаконічними, вітали один одного з медалями і ділилися планами на майбутній сезон.

video.pngВіталій Орєшин

video.pngОлександр Горський

Після гри відбулася церемонія нагородження призерів Вищої ліги.

Види спорту:

Футбольні турніри: