Чемпіонат Полтави: «Атака-Автотранс» не помітила «Аргус» (відео)

Навіть ослабленого складу «Атаки» вистачило для розгрому

23 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбулися матчі другого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів. «Атака-Автотранс» зіграла з «Аргусом». Команду Валентина Горбаньова вимушено покинули п’ятеро лідерів, команда Сергій Кузьменка взагалі була змушена грати вдесятьох. У підсумку глядачі побачили безнадійний розгром.

«Атака-Автотранс» — «Аргус» 5:0

«Атака-Автотранс»: Педько, Боровков (Дудка, 53), Войченко, Поліянчук, Причина, Оленич, Тарчуков, Михайленко (Водолага, 53), Черепенко (Шейко, 46), Щекальов, Пустовіт.

Головний тренер: Валентин Горбаньов.

«Аргус»: Саєнко, Буряк, Михайленко, Тесленко, Трирог, Гусак, Погорєлов, Ксьонз, Деріченко, Гиря

Головний тренер: Сергій Кузьменко.

Голи: Щекальов (13), Черепенко (16, 27, 71), Шейко (78).

На 13-й хвилині на ударну позицію вивели Віктора Щекальова. Він переграв захисника і пробив по воротах. М’яч влучив у голкіпера Владислава Саєнка і все ж залетів у ворота — 1:0.

video.png

На 16-й хвилині той же Щекальов відгукнувся на закидання з глибини, прийняв м’яч на лівому фланзі і подав до штрафного майданчика. Владислав Саэнко намагався вибити м’яч подалі, але не зумів. Так круглий потрапив до Черепенка, яки спокійно розстріляв порожні ворота — 2:0.

video.png

Через 11 хвилин зв’язка Щекальов — Черепенко знову спрацювала. Віктор пробив по воротах, воротар Саєнко знову невдало відбив, а Владислав Черепенко набіг і добив м’яч у ворота — 3:0. «Аргус» виглядає абсолютно безнадійно.

video.png

Лише на 37-й хвилині аргусівці, зусиллями Ярослава Гусака, завдали акцентованого удару по воротах. Удар вийшов слабким і Микола Педько легко з ним впорався. На перерву команди пішли за серйозної переваги «Атаки».

У другій половині «побиття немовляти» продовжилося. На 52-й хвилині Олександр Поліянчук прострелив з правого флангу. М’яч прокотився вздовж лінії воріт і його ніхто не чіпав, поки він не потрапив до Костянтина Войченка. Останній же пробив напевне і точно — 4:0.

video.png

На 78-й хвилині рахунок у матчі остаточно встановив «джокер» Роман Шейко — 5:0.

video.png

Після гри тренери «аргуса» утрималися від коментарів. А от наставник «Атаки» Валенти Горбаньов розповів багато цікавого, зокрема те, що лідерам «Атаки», які виступають за Олімпію" з Савинців в Чемпіонаті Полтавщини заборонили грати за «Атаку». Це мінус п’ять гравців основи. Валентин пов’язує це з інтерв’ю «Полтавщині Спорт», де розповів про те, як тих же гравців «Олімпії» «відчепили» від «Атаки» у вирішальному матчі за звання чемпіона Полтави.

video.png

У другому матчі ігрового дня «Зоря» впевнено перемогла «Леваду».

Види спорту:

Футбольні турніри: