Чемпіонат Полтавщини: «Інваспорт» мінімально переміг «Пирятин» (відео)

У матчі невдалому для обох команд, виграли полтавці

Сьогодні у Копилах на заміській базі ФК «Полтава» відбувся матч шостого туру Чемпіонату Полтавської області з футболу між місцевим «Інваспортом» та ФК «Пирятин». Обидві команди провели не найкращі свої поєдинки. Тренерам довелося добряче покричати на своїх підопічних.

«Інваспорт» — «Пирятин» 1:0

«Інваспорт»: Українець, Куценко, Мчедлішвілі, Причина, Войченко, Шатурма, Оленич, Собченко (Мухін, 88), Брагін, Пустовіт (Сабадаш, 83), Стрійський.

Головний тренер: Олександр Верещака.

«Пирятин»: Бих, Самойленко, Захарченко, Курочка, Мандрика, Ярош (Іващенко, 46), Коробка, Медяник, Панченко (Сердюк, 67), Дудка, Сергієнко.

Головний тренер: Олег Проскурня.

Гол: Стрійський (45+1).

Інваспортівці швидко заволоділи ініціативою і почали створювати моменти. Від голепаду рятувала неузгодженість у діях самих господарів, а також блискуча гра голкіпера «Пирятина» Ігоря Биха. «Пирятин» намагався огризатися, але атаки гостей не часто доходили до ударів по воротах. На 12-й хвилині «Інваспорт» все ж забив, але з офсайду. «Справжній» гол команда Олександра Верещаки відклала на кінцівку першого тайму. Вже у компенсований арбітром час Роман Стрійський продерся крізь кількох захисників по правому краю штрафного майданчика і влучно пробив — 1:0.

video.png

У другому таймі картина не змінилася. «Інваспорт» більше атакував, але або сам губив свої моменти, або блискуче грав Ігор Бих. У «Пирятина» виходило ще менше — рідкісні удари по воротам Дмитра Українця не несли гострої небезпеки. У підсумку маємо мінімальну перемогу «Інваспорта».

Після матчу тренер господарів Віктор Козін визнав, що не зважаючи на переможний рахунок, його команда показала найгіршу гру в сезоні. Тренер «Пирятина» Олег Проскурня. від коментарів відмовився.

video.png

Матч юнацьких команд навпаки закінчився мінімальною перемогою «Пирятина». Всі результати шостого туру і турнірні таблиці дивіться тут.

Види спорту:

Футбольні турніри: