Чемпіонат Полтави: дискваліфікація Івана Шарія та інші рішення КДК

Контрольно-дисциплінарний комітет роздав технічні поразки та дискваліфікації

5 червня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Полтави. На ньому було прийнято ряд рішень, які стосувалися попередніх матчів. Якщо коротко — комітет роздав технічні поразки та дискваліфікації.

Михайла Прядка, який отримав червону картку у матчі першого туру «Атака-Автотранс» — «Бастіон» відсторонили від участі у матчах на дві гри. Втім, Михайло вже відбув дискваліфікацію і в наступному матчі вже зможе допомогти своїй команді.

Куди серйозніше покарання отримали футболісти «Зорі-Ворскли» Іван Шарій та Сергій Швей, які після матчу третього туру «Андріївка Сан Сіті» — «Зоря-Ворскла» нецензурно висловлювалися на адресу арбітрів. Їм КДК присудив по п’ять матчів дискваліфікації. І це напередодні важливого матчу з конкурентом у боротьбі за чемпіонство проти «Атаки-Автотранс», який відбудеться в четвер. Так само КДК на публічне прохання Юрія Мармача рекомендував не призначати на матчі ветеранів арбітра Андрія Сидоренка.

video.png

«Бастіону» офіційно зарахували технічну поразку у матчі третього туру проти «Аргуса» через те, що в цьому матчі у складі «Бастіона» на поле вийшов гравець Дмитро Тупік, який у перших двох матчах був заграний за «Леваду».

Так само технічну поразку зарахували «Аматору», який не зібрався на матч проти «Левади» і левадівці надали «Аматору» своїх гравців. Команди зіграли фактично товариську гру, де «Аматор» програв 0:6. Тепер же виявляється, що 0:5.

Види спорту:

Футбольні турніри: