Чемпіонат Полтави: «Бастіон» переміг «Леваду» і очолив турнірну таблицю (відео)

Команда Дмитра Мілька здобула трудову перемогу

3 липня у Полтаві відбувся матч восьмого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів між командами «Левада» та «Бастіон». Нестабільний претендент на чемпіонство зустрічався з амбітним дебютантом. «Левада» провалила матч, і команда номінальних гостей здобула заслужену перемогу і першу позицію в турнірній таблиці.

«Левада» — «Бастіон» 0:3

«Левада»: Чорний, Голованьов, Писаренко, Жуль (Павлій, 29), Сидоренко, Реутов, Колесников, Клименко, Великодний, Даценко, Рябенко.

Головний тренер: Андрій Коваленко.

«Бастіон»: Казаков, Ночовний, Потапов, Марковець, Дрига (Артеменко, 86), Кваша, Шмиголь (Кравчук, 46), Мілько, Словак, Семука, Борсало (Хоменко, 89).

Головний тренер: Дмитро Мілько.

Голи: Борсало (38, 39, 88).

На старті «Левада» мала кілька небезпечних моментів, але з ударом Романа Рябенка легко впорався Олексій Казаков, а удар Віталія Колесникова був невлучним. А от «Бастіон» на 22-й хвилині мав дійсно вбивчий момент. Володимир Борсало пробивав після кутового, м’яч облизнувши поперечку, прилетів в руки голкіперу. Зрештою Володимир свої голи таки забив, і суперники йому в цьому допомогли не гірше ніж партнери.

На 38-й хвилині «Бастіон» вкидав аут на своїй половині поля. Після вкидання м’яч потрапив до Дмитра Мілька, який вивів на удар Борсала і той влучно пробив у лівий від себе кут воріт — 0:1. Захисники «Левади» в цей час просто бігали поруч і спостерігали.

video.png

Наступної хвилини стався ще один гол. «Левада» розвела м’яч і тут же подарувала його Борсалу перед своїми воротами. Єдиний хто намагався врятуватися від голу голкіпер «Левади» Іван Чорний. Воротар і нападник зіткнулися. Володимир Борсало впав, але встиг проштовхнути м’яч в бік воріт і круглий закотився в рамку — 0:2. Неприємне нападник компенсував голом.

video.png

Також у першому таймі двоє футболістів з різних команд неприємно зіткнулися головами. Цього разу обійшлося без «швидкої».

У другому таймі у «левади» взагалі нічого не виходило. Натомість «Бастіон» пресингував і бився на кожному клаптику поля. Під кінець матчу, саме пресинг від номінальних гостей принесла їм третій гол. На 88-й хвилині після кутового біля воріт «Левади» Іван Чорний вкидав м’яч на свого партнера. Втім «зненацька» перед ним вискочив Сергій Потапов, перехопив м’яч, втік на лівий фланг і подав точно на голову Володимиру Борсалу, який оформив хет-трик — 0:3.

video.png

Після гри Дмитро Мілько подякував своїм партнерам та підопічним за гарний матч і розповів завдяки чому його команда перемогла.

video.png

Розчарований Андрій Коваленко визнав, що «Левада» зіграла одну з найгірших своїх ігор. З ним важко не погодитися.

video.png

У першому матчі ігрового дня «Легіон» з таким же рахунком переміг «Зорю-Ворсклу».

Команда І В Н П М О
1 «Бастіон» 7 5 0 2 26-7 15
2 «Легіон» 7 5 0 2 25-11 15
3 «Зоря-Ворскла» 7 5 0 2 13-9 15
4 «Атака-Автотранс» 5 4 0 1 17-6 12
5 «Левада» 8 4 0 4 17-14 12
6 «Андріївка Сан Сіті» 6 4 0 2 13-17 12
7 «Аматор» 5 1 0 4 9-22 3
8 «Динамо» 7 1 0 6 9-25 3
9 «Атлетик» 6 0 0 6 4-22 0

Види спорту:

Футбольні турніри: