Чемпіонат Полтави: «Левада» не вийшла на матч з «Атакою-Автотранс»

Президент команди намагався перенести матч, але йому відмовили

Першого серпня на стадіоні «Динамо» мав відбутися матч дванадцятого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів між «Атакою-Автотранс» та «Левадою». Проте гра не відбулася, «Левада» просто не приїхала на гру. Ми зв’язалися з президентом команди Сергієм Григор’євим і він розповів що попередив і суперників і Федерацію футболу Полтави про неможливість «левади» зіграти в цей день, але йому ніхто тне пішов назустріч.

«Я ще на початку тижня повідомив федерацію, що в середу моя команда не зможе грати» — говорить Сергій. — «Практично увесь основний склад «Левади» цього дня грав за «Колос» з Лазірок і півфіналі Кубка Полтавської області. До матчу з «Атакою» були готові лише п’ятеро гравців. Я просив перенести гру на інший день, «Атака» не погодилася, а федерація сказала, що нічого зробити не може. Ніхто одне одного не чує і не йде на поступки. У нас практично вся команда складається з футболістів лазірківського «Колоса». Ми і наступного туру не зможемо грати, адже у нас знову стоїть матч в середу, і знову футболісти будуть залучений в «Колосі». Зрозумійте правильно, ми не просто не з’явилися на матч, ми всіх попередили і «Атаку» і федерацію, що не зможемо грати. Суперники зараз на стадіоні? Ну вони прийшли забрати три очки. Якщо їм потрібні ТАКІ очки нехай забирають. Ніхто нікого не чує. Ми взагалі зараз думаємо над тим чи варто далі брати участь в чемпіонаті. З таким ставленням до команди це зовсім неприємно».

sobolev-0.jpg

Нагадаємо, що у першому колі «Левада» також хотіла перенести матч з «Атакою-Автотранс», і тоді президент і тренер «Атаки» Валентин Горбаньов не пішов на перенесення, обґрунтувавши свою позицію непослідовністю заяв «Левади» і тим, що з подібними кадровими труднощами стикаються всі команди, включаючи «Атаку-Автотранс». Очевидно, позиція не змінилася. Проти перенесення був і голова Комітету проведення змагань ФФП Олексій Бортник.

— У них в заявці понад 30 футболістів, — розповів Олексій Володимирович. — Навіть якщо третина з них задіяна в Лазірках, цього резерву достатньо для того щоб виставити команду.

Тепер, згідно з регламентом, «Левада» отримає технічну поразку з рахунком 0:5, а «Атака-Автотранс» відповідно технічну перемогу. У другому матчі ігрового дня «Зоря-Ворскла» виграла у «Атлетика».

Команда І В Н П М О
1 «Бастіон» 11 8 1 2 38-9 25
2 «Зоря-Ворскла» 10 8 0 2 32-15 24
3 «Атака-Автотранс» 11 7 1 3 29-15 22
4 «Легіон» 9 6 1 2 29-13 19
5 «Андріївка Сан Сіті» 10 5 0 5 17-27 15
6 «Левада» 10 4 0 6 18-23 12
7 «Динамо» 10 2 1 7 11-30 7
8 «Аматор» 9 2 0 7 22-46 6
9 «Атлетик» 10 1 0 9 13-31 3

Види спорту:

Футбольні турніри: