Віце-президент «Ворскли»: «З Сергійчуком наразі не готові підписати контракт»

Олег Лисак / Фото: Владислав Власенко

Олег Лисак відповів на запитання журналістів

8 січня футболісти і тренерський штаб полтавської «Ворскли» вийшли з відпустки і зібралися у Полтаві. Від керівництва клубу з гравцями спілкувався віце-президент Олег Лисак. Після розмови з футболістами Олег Вікторович відповів на запитання журналістів.

Про молодь

«Ми проаналізували роботу структури клубу, зробили багато якісних змін, стосовно стадіону, інфраструктури і т. д. Головне, що нам вдалося це організувати команді U-21 проживання на базі. Тепер команди U-21 і U-19 працюють в одному режимі з основою і це у перспективі дасть нам можливість для якісного підсилення. Ми вирішили, що дубль цього року теж вирушить на турецький збір. Вони працюватимуть дещо в іншому режимі ніж перша команда, але все ж пройдуть повноцінний збір за 3-4 тижні. Також ми зменшили кількість гравців і суттєво омолодили дубль».

Про першу команду

«У минулому році ми свідомо комплектувалися гравцями, розраховуючи на перспективу, а не на досвід. Хтось виправдав надії, від когось ще чекаємо що виправдає. Але об’єктивно, з урахуванням бюджетних показників ми рухаємося у вірному напрямку. Хоча без омолодження, без «свіжої крові» буде неможливо. Втім, врахувавши побажання тренерського штабу і наші фінансові можливості, ми робимо все щоб команда була укомплектована і рухалася вперед».

Про потенційні втрати і придбання

«Ми проаналізували роботу футболістів, і наразі можу сказати, що команда укомплектована. Зараз є розмови стосовно кількох футболістів, придбання, ціни тощо».

«З Денисом Васіним ми домовилися, що він почне підготовку до сезону з командою. На нього є певний попит, тож будемо діяти залежно від того як розвиватиметься ситуація».

«Стосовно Михайла Сергійчука у нас позиції немає. Прямо зараз ми не готові підписувати контракт. У нас є три нападники, чи потрібний в рамках чемпіонату України четвертий — треба думати. До того ж багато залежатиме від позиції «Шахтаря» по Владиславу Кулачу. Там такі умови орендної угоди, що вони можуть в будь-яку хвилину забрати футболіста і розвивати його в іншому напрямку».

Про гроші

«Нас запевнили, що фінансування є. Є фінансовий план групи Ferrexpo, який ми виконуємо, і нам його затвердили на наступний рік. Звісно, є багато різних нюансів, але в цілому все йде за планом».

Види спорту:

Футбольні турніри: