Боксерки з Полтавщини завоювали п’ять медалей на Чемпіонаті України

В активі наших дівчат два «золота», два «срібла» і «бронза»

Днями в Івано-Франківську відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок. У змаганнях брали участь спортсменки з Полтавщини. П’ятеро наших дівчат завоювали медалі, дві з них — «золоті».

Полтавка Каміла Сіріца стала другою серед юніорок у ваговій категорії до 57 кг. Вона перемогла Анастасію Михайлюту з Київщини і киянку Ангеліну Лахно. У фіналі полтавська боксерка за одноголосним рішенням суддів поступилася Дар’ї Шаман з Сумщини.

Уляна Бойченко з Горішніх Плавнів виборола «бронзу» у ваговій категорії 65 кг. Вона перемогла Аліну Довженко з Кіровоградщини, але у півфіналі поступилася Яні Зензелюк і задовольнилася «бронзою».

Марина Шевченко з Горішніх Плавнів стала другою серед дівчат 2006-2007 р. н. у ваговій категорії до 54 кг. Вона у першому бою перемогла Вікторію Смірічинську з Херсонщини, а потім у фіналі програла Анастасії Таран з Дніпра.

Ангеліна Некрасова з Горішніх Плавнів стала кращою у ваговій категорії до 60 кг. У вирішальному поєдинку вона перемогла Анну Букань з Черкащини.

Карина Звєрєва з Горішніх Плавнів стала чемпіонкою у ваговій категорії 70 кг. Вона перемогла Варвару Давидову з Харківщини і — у фіналі — Алісу Тупотіну з Кривого Рогу.

Види спорту:

Футбольні турніри: