Дмитро Різник: «Нічия зі „Львовом“ — неприємний момент, але тепер ми будемо сильніші»

Дмитро Різник / Фото з офіційного сайту «Ворскли»

Голкіпер «Ворскли» дав короткий коментар «Полтавщині Спорт»

Полтавська «Ворскла» у першому посткарантинному турі УПЛ провела неоднозначний матч проти ФК «Львів». Команда Юрія Максимова перегравала львів’ян протягом всього поєдинку, але вже у компенсований арбітром час м’яч влучив у руку Давіда Пуцліна коли той перебував у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, і львів’яни врятувалися. Ми поспілкувалися з голкіпером «Ворскли» Дмитром Різником і розпитали про цей матч і загалом про повернення після довгої перерви.

— Дмитре, розкажи як ти виходив з карантину? Наскільки важко після такої довгої паузи повертатися до навантажень?

— Не було жодних проблем. Я й під час карантину намагався тримати себе у формі, тому не можу сказати, що був якийсь контраст. У нас було вдосталь часу щоб відновити кондиції. Та й зараз ми досі цим займаємося.

— Чи справедливий, на твою думку, рахунок матчу «Ворскла» — «Львів»? Чи був пенальті?

— Епізод з Давідом я б не хотів коментувати. Це рішення арбітра, крапка. Взагалі, це дуже неприємний момент. Нам треба було реалізовувати свої моменти й вирішувати всі питання. А так, вийшло як у прислів’ї «не забиваєш ти — забивають тобі». Ну але нічого, тепер ми будемо сильнішими. Головне — не опускати рук і наполегливо готуватися до наступних матчів.

— Наступний матч проти «Карпат» не відбудеться...

— Є така інформація. Але ми наразі працюємо у звичному штатному режимі.

— Чого б ти побажав вболівальникам, які зараз, на жаль, не можуть прийти на стадіон?

— Я б їм побажав терпіння. Рано чи пізно все це закінчиться і вони знову повернуться на трибуни. Нам дуже потрібна їх підтримка.

Види спорту:

Футбольні турніри: